© Beschrijving niet beschikbaar
© Beschrijving niet beschikbaar
© Beschrijving niet beschikbaar
SPROOKJES ENZO & CIE LEWIS
Waar ?
Schouwburg Rex
MOL • Lampionaio is een magische voorstelling met verrassende circusnummers, bewegende objecten en video. De lantaarnaansteker Lampionaio zorgt voor licht in de donkere dagen. Wil jouw kleuter hem daarbij helpen? Kom dan kijken; er zijn genoeg lantaarns voor iedereen!

Wanneer de avond neerdaalt over de stad dromen we mee met een jongetje dat later Lampionaio, lantaarnaansteker, wil worden. Bij zonsondergang steekt hij de nacht aan. Net voor zonsopgang dooft hij haar weer uit. Hij brengt licht in de straten en blijft met zijn meterslange benen dicht bij de vlammende lichtjes. Hij is niet bang voor het donker en droomt met open ogen over de slaapwandelende Luna op wie hij stiekem verliefd is.

Lampionaio is een magische voorstelling met verrassende circusnummers, bewegende objecten en video. Sprookjes enzo, een vaste waarde in onze kleuterprogrammatie, kent je vast van ‘Sneeuw’, ‘De Tuin’, ‘In de Wolken’ of ‘De Maan in het Zand’.

Met Lampionaio zorgen ze voor licht in deze donkere dagen. Wil jouw kleuter hen daarbij helpen? Kom dan zeker kijken; er zijn genoeg lantaarns voor iedereen!

Spel: Alice Erlanger, Marco Migliavacca, Ilke Teerlinck /Magali Casters, Rebecca Rosseel en Pietro Chiarenza
Concept:
Marcello en Pietro Chiarenza
In samenwerking met Accademia Perduta Romagna Teatri en Cultuurcentrum Asse Met steun van de stad Antwerpen Let op! Deze voorstelling speelt scène op scène; het publiek zit dus, zonder schoenen, mee op het podium.

Bron: UiTinVlaanderen.be

meer informatie
 
0032.14 33 09 00