POëTISCH KAPSALON ~ KIP VAN TROJE
GENT • Wij betoveren iedereen met een gek, grappig, eigenaardig, feestelijk, kunstzinnig of donzig kapsel. Pluimen, draadjes, mini-cup-cakes, discoballetjes, bloemen, veren, blaadjes, lepels, stokjes, eenden, vlinders, vogels, diamanten, knopen-en-kralen, piraten, nesten, tule, linten en alle kleuren van de regenboog.

Onze kappers zijn niet enkel haarartiesten, het zijn ook kakelende babbelaars. Van wachtrij tot klant: iedereen hoort gedichten, kan meezingen met de staartjes-rap, luistert naar verhaaltjes, speelt mee met een knip-en-krol-woordspel en noem maar op.

Een kapsalon tussen boekjes en gedichten: of hoe woorden, al dan niet op rijm, speels geschoteld en verpakt kunnen worden gebracht. Niet alleen de klant op de kappersstoel maar ook wachtrij en omstaanders genieten mee. ’t Is voor jongens en voor meisjes, voor kleuters en grootouders, voor stoere macho’s en papa’s, voor mooie meisjes en mama’s, voor studenten, ... ons kapsalon is er voor iedereen!

Deze akoestische speelformule kan doorgaan in bibliotheken, scholen, cultuur- & ontmoetingscentra, jeugd- & dienstencentra, speelpleinen of op wijk-, straat-, verjaardagspartijtjes, buurtfeesten, of ...
mail ons
0032.9 223 06 64
Eendrachtstraat 172
9000 Gent
breng me hierheen