GEKKE JORRE - DE BALLONARTIEST VAN DEZE TIJD
VERREBROEK • Je kent het als ballonplooien, maar wij gaan dat stapje verder dat het balloncreëren tot een kunst maakt. Wij willen ons graag onderscheiden van vele collega's.

Het draait niet enkel om het krijgen van een ballon, onze mening is dat je als toeschouwer meer moet gekregen hebben dan dat. Daarom wordt de interactie en het spel welk zich afspeelt terwijl er een ballon gecreëerd wordt, even belangrijk.

Op deze manier zal de persoon die met de ballon naar huis gaat, reeds meerdere lachsalvo's rijker zijn, ballonnen allerlei vreemde en grappige bewegingen zien maken hebben, de artiest 'knock-out' hebben zien slaan door een niet te dresseren en vooral koppige ballon, het multi-functionele van een ballon ontdekt hebben of op de allergekste manier met een hele hoop ballonnen onder de arm geëtaleerd hebben gestaan.

Elke creatie wordt een act op zich. Maar ondanks deze 'andere' aanpak, zal je alsnog mooie staaltjes vakmanschap de revue zien passeren. Deze figuren blijven ook de moeite om naar te kijken.

Wij kregen reeds meermaals de reactie, dat mensen hun mening omtrent ballonplooiers dienden te herzien. Vaak staat men er niet bij stil dat je meer met dit soort ballonnen kan maken dan de door iedereen gekende basisfiguren.

Enkel en alleen om onze manier van werken en het soort figuren wij realiseren, bleef deze reactie omtrent onze originaliteit niet uit.