CLOWN LOLLEBOL
LEDEBERG • Animatie door beroepsmensen. Van het kleine feestje thuis tot grote podiumshows met goochelarij, illusie, spel, ballonnen, enz. Kinderdisco, Karaoke, Piratenshow, Circusshow en Seniorenshows. Sinterklaasshow en Kerstshow.

Clown Lollebol is een allround fulltime beschikbare en professionele zottebol voor het grote feest of het kleinere feestje bij u thuis en we reizen daarvoor het hele land rond en daarbuiten.

Onze kindershows en animaties zijn uiterst interactief en bevatten goochearij, illusie, spel, dans, ballonnen en vooral vele komische situaties.

Wij zijn beschikbaar iedere dag van de week of weekend voor uw bedrijfs- of clubfeest, sinterklaas- en kerstshow, kermis of braderij, communie en lentefeest, verjaardagsfeestjes en zelfs voor de derde leeftijd.

Voor schoolfeesten voorzien wij speciale kortingen van 10% met een maximum van 25,00 Euro.

Bij prijsofferte krijgt u van ons altijd de vrijblijvende nettoprijs aangereikt. Geen verrassingen achteraf met vervoerskosten of dergelijke.

Wij houden ook geen rekening met het aantal kinderen die er zullen zijn en doen dus niet mee aan prijsberekening per kind.

Hoe meer er zijn, hoe leuker het feest.
mail ons
0032.092323378
Adolf Van Ooteghemstraat 7
9050 Ledeberg
breng me hierheen